Brou de l’àvia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

• Pelem, tallem i netegem les verdures i netegem també les carcanades, traient-hi les entranyes, que també es posen al brou (dona més gust si es posa separat).
• Posem l’olla a bullir amb molta aigua i sal, quan arranca el bull ho tirem tot a dins. Ho deixarem bullir un parell d’hores.
• Quan creiem que ja està fet, ho colarem tot i amb el brou ja podrem fer la sopa amb la pasta que més ens agradi.
• Triarem les verdures i la carn la traurem del ossos per posar-ho en una safata a part. Queda molt bo afegit a la sopa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se