Crema d'espàrregs

Amb els espàrrecs verds pots fer una bona truita i amb els troncs que llenceràs... els aprofites i fas una bona crema.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una olla posa un rajolí d'oli i quan estigui calent posa-hi la ceba tallada a trossos, si vols, hi pot posar una patata pelada també a trossos, a continuació hi poses els troncs dels espàrrecs tallats petits, fes-hi un parell de tombs i ja ho pots cobrir amb aigua, sal-ho i deixa-ho bullir uns 40 minuts aproximadament.
Un cop estigui cuit ho passes per la batedora i ho coles per eliminar els fils dels espàrrecs, tot seguit afegeix un bon raig d'oli d'oliva perque l'emulsioni i quedi més untuosa. Rectifica de sal i pebre.
També hi podries posar una mica de crema de llet.

40min

Notes

Serveix amb unes puntes d'espàrrecs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se