Crema de bròquil amb alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Batador elèctric

Elaboració

En una olla ofegarem la ceba tallada ben fina. Quan comenci a daurar-se afegirem les ametlles i les saltejarem uns segons. Seguidament afegim l'aigua bullint amb sal i hi afegim un pols de nou moscada, pebre i els ramells de bròquil. Un cop cuit el bròquil ho triturarem fins obtenir una crema verd suau.
Finalment enriquirem la crema amb un rajolí de crema de llet de soja, que disposarem en forma d'espiral.
El toc final, just abans de servir el realitzarem amb uns alls tendres tallats a juliana fregidets ben cruixents amb poc oli i posats per sobre la crema.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se