Crema de bròquil amb alls tendres
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bròquil (Tallat a ramells)
- 1 ceba figueres (tallada molt petita)
- 50 gr. d'ametlla torrada (tallada ben petita)
- Crema de llet de soja
- Nou moscada i pebre acabat de ratllat
- Uns alls tendres pel decorat
- 1 litre d'aigua
Utensilis
Batador elèctric
Elaboració
En una olla ofegarem la ceba tallada ben fina. Quan comenci a daurar-se afegirem les ametlles i les saltejarem uns segons. Seguidament afegim l'aigua bullint amb sal i hi afegim un pols de nou moscada, pebre i els ramells de bròquil. Un cop cuit el bròquil ho triturarem fins obtenir una crema verd suau.
Finalment enriquirem la crema amb un rajolí de crema de llet de soja, que disposarem en forma d'espiral.
El toc final, just abans de servir el realitzarem amb uns alls tendres tallats a juliana fregidets ben cruixents amb poc oli i posats per sobre la crema.
Comparteix aquesta recepta: