Croquetes de santa tresa amb xocolata i nata
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 barra de pa 1/4 del dia abans
- 1/2 litre de llet
- 2 ous
- 125 g de sucre
- 100 g de xocolata sense llet
- 200 ml de nata per muntar
- Canyella en pols
- Cireres confitades vermelles o verdes
- Oli de gira-sol per fregir
Elaboració
Talleu el pa a llesques no massa petites. Poseu-les en un bol amb la llet i el sucre. Deixeu-les uns moments estovar, procurant que no es desfacin.
Passarles por ou batut i fregiu-les en una paella amb oli calent. Deixeu-les que agafin un bonic color daurat.
Si no voleu posar-li xocolata, empolseu-les amb sucre i canyella en pols.
Trossegeu la xocolata, feu-la fondra al bany María, afegint-hi 3 cullerades d'aigua.
Amb una cullera aneu posant una mica de xocolata damunt el pa fregit.
Munteu la nata amb una cullerada de sucre amb la batedora elèctrica (poseu la nata, les varilles, i el bol al congelador una estona, d'aquesta manera quedarà mes forta la nata).
Poseu la nata dins d'una mànega pastissera amb boquet rissat, feu un rosetó damunt la xocolata quan aquesta sigui freda.
Partiu les cireres per la meitat i poseu-les damunt de la nata.
Comparteix aquesta recepta: