Pa d'espècies i taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 160 graus.
Esbandiu la taronja amb aigua tèbia, eixugueu-la i ratlleu la pell amb un ratllador fi, vigileu de no ratllar la part blanca. Feu suc de la taronja. Reserveu-ho tot a part.
En un bol, barregeu les farines, el llevat, la nou moscada i el pebre. En un cassò escaldeu el suc de la taronja i la mel a foc suau. Apagueu el foc quan vagi a arrencar el bull, afegiu-hi llavors el iogurt la pell de taronja ratllada i els daus de taronja confita. Remeneu-ho i aboqueu la mescla líquida al bol on heu separat la farina, afegiu-hi la melmelada i amalgameu bé el conjunt.
Poseu-ho al forn en un motlle de cake folrat amb paper de cuina. Deixeu-ho 20 minuts a 160 graus i desprès apujeu la temperatura a 180 graus i prolongueu la cocció uns 25 minuts més.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se