Patates farcides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 patates grans i rodones
- 1/4 gr de formatge ratllat
- 1 ceba
- 1/2 tassa d'oli
- 2 cullerades de mantega
- Torrada ratllada
- Sal
- Pebre
- Julivert
5 racions
Elaboració
Peleu les patates i rentar-les bé.
Buidar cuidandode la part exterior a que no es desfaci.
Posar en una paella oli, la ceba picada, la polpa ja buidada, el formatge, el julivert i la salpebra i daureu lleugerament i retirar del foc.
Omplir les patates i posar-les en una safata de forn.
Espolvarearlas amb el formatge ratllat i la torrada ratllada.
Afegir l'aigua just perquè cobreixin les patates fins a la meitat i ficar de nou al forn a foc mitjà, fins que s'estovin i s'enrosseixin.
1h
Notes
Se puede hacer una ensalada de primero para acompañar el plato
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1058 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.