Patates farcides

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 patates grans i rodones
  • 1/4 gr de formatge ratllat
  • 1 ceba
  • 1/2 tassa d'oli
  • 2 cullerades de mantega
  • Torrada ratllada
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert

5 racions

Elaboració

Peleu les patates i rentar-les bé.
Buidar cuidandode la part exterior a que no es desfaci.
Posar en una paella oli, la ceba picada, la polpa ja buidada, el formatge, el julivert i la salpebra i daureu lleugerament i retirar del foc.
Omplir les patates i posar-les en una safata de forn.
Espolvarearlas amb el formatge ratllat i la torrada ratllada.
Afegir l'aigua just perquè cobreixin les patates fins a la meitat i ficar de nou al forn a foc mitjà, fins que s'estovin i s'enrosseixin.

1h

Notes

Se puede hacer una ensalada de primero para acompañar el plato


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1106 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: