Patates farcides

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Peleu les patates i rentar-les bé.
Buidar cuidandode la part exterior a que no es desfaci.
Posar en una paella oli, la ceba picada, la polpa ja buidada, el formatge, el julivert i la salpebra i daureu lleugerament i retirar del foc.
Omplir les patates i posar-les en una safata de forn.
Espolvarearlas amb el formatge ratllat i la torrada ratllada.
Afegir l'aigua just perquè cobreixin les patates fins a la meitat i ficar de nou al forn a foc mitjà, fins que s'estovin i s'enrosseixin.

1h

Notes

Se puede hacer una ensalada de primero para acompañar el plato


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se