Gratacel de formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola fregeix amb oli la ceba tallada a llunes. Fes-la coure molt a poc a poc, més d’una hora, anar afegint rajolinets d’aigua i si vols un polsim de sucre.
Muntar el plat.
Al fons un cèrcol de pa, pots fer també la rodona amb un got. Damunt la ceba confitada i damunt el formatge de cabra. Posar-ho al forn, servir-ho calent.
Pots guarnir el plat amb una barreja d’amanides i uns tomàquets cirerols.

1h

Notes

al fer la ceba molt a poc a poc i a foc lent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se