Sopa de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França → Midi
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

- pelar i tallar en rodanxes les cebes.
- escalfar la mantega en una olla.
- afegir la ceba, deixarla dorar lleugerament durant 10 min. tirar la farina i sensa parar de remenar, courela durant 5 min.
- afegir el brou, salpebar i deixar bollir 1/2 hora tapat.
- mentrestant batre els ous amb el conyac i la meitat de formatge ratllat en un bol gran.
- abocar-hi el brou que ha bollit sobre els ous(mai al inreves) i posar-ho a l'olla
i anar calentant sensa qu'arrivi a bollir.
- rectificar de sal.
- encendre el grill del forn i mentre es va calentant preparar els bols per servir-ho, omplir-los 3/4 parts, possar-hi llesques de pa torrat sobre la sopa i espolvorejar amb el reste de formatge.
- gratinar-los i servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se