Lluç amb salsa de gambes
Ingredients
- 4 rodanxes grosses de lluç o supremes
- 2 porros
- 400 ml de caldo de peix
- 250 g de gambes
- 100 g de pèsols
- 100 ml de vi blanc
- Farina, oli, sal i julivert
Elaboració
Saleu el peix i enfarineu-lo i fregiu-lo amb oli fin que estigui una mica daurat. Poseu-lo dins de la cassola.
Fregiu les gambes i reserveu-ne la meitat.
En un cassó i en el mateix oli, fregiu el porros tallats a rodanxes, quan estiguin tous poseu-hi el vi, deixeu-lo evaporar i poseu-hi el caldo i la meitat de las gambes reservades pelades. Tritureu-ho tot.
Passeu la salsa per el passapurés, afegiu-hi el suc del cap de les gambes. Poseu-ho al foc altre vegada amb els pèsols i deixeu-ho coure fins que siguin cuits.
Aboqueu la salsa damunt del lluç, poseu-hi les altres gambes reservades i julivert picat.
Deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Comparteix aquesta recepta: