Crema de bolets amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. peleu les gambes.Dins d'una cassola sofregiu els caaps i retireu-los.
2. Renteu els bolets i peleu les verdures.
3. Sofregiu la ceba i la pastanaga trossejades dins del mateix oli,i quan estiguin mig cuites,afegiu els bolets nets i trossejats.Remaneu i mulleu amb el vi blanc. Deixeu coure uns 15-20 minuts i passeu pel turmix.
4. Rectifiqueu de sal i afegiu una mica d'oli d'oliva i el suc que deixin anar les gambes.
5. Salteu la resta de gambes tallades petites i serviu-les amb la sopa, amb un rajolí de crema de llet.
6 Decoreu amb anet o cibolette.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se