Crema de bolets amb gambes
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Ingredients
- 200 g. de ceba
- 200 g. de pastanaga
- 400 g. de xampinyons
- 200 g. de ceps
- 200 ml de vi blanc
- 16 gambes grans
- Oli d'oliva
- Crema de llet al gust
- Anet o ciboulette
Elaboració
1. peleu les gambes.Dins d'una cassola sofregiu els caaps i retireu-los.
2. Renteu els bolets i peleu les verdures.
3. Sofregiu la ceba i la pastanaga trossejades dins del mateix oli,i quan estiguin mig cuites,afegiu els bolets nets i trossejats.Remaneu i mulleu amb el vi blanc. Deixeu coure uns 15-20 minuts i passeu pel turmix.
4. Rectifiqueu de sal i afegiu una mica d'oli d'oliva i el suc que deixin anar les gambes.
5. Salteu la resta de gambes tallades petites i serviu-les amb la sopa, amb un rajolí de crema de llet.
6 Decoreu amb anet o cibolette.
Comparteix aquesta recepta: