Ous trencats mariners
Igual que los "huevos rotos " amb pernil, però en lloc de pernil es possen les gambes.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous de gallina
- 2 patates
- 6 gambes de Tarragona
- 2 cayenes
- Oli i sal.
1 racions
Elaboració
Fregim les patates en una paella, tallades tipus palla o normal.
En una altre paella possem les cayenes i fem les gambes pelades tomb i tomb, o al gust.
Quant les patates son fetes s'enplaten i, fem els ous fregits en el mateix oli de les patates.
Es possen els ous a sobre de les patates i les gambes al costat.
Es remena tot amb la forquilla i el ganivet i a menjar.
Es important fregir amb oli verge extra d'oliva i que sigui una mica picant (si no agrada el picant no posseu cayenes)
30min
Notes
Jo ho acompanyo amb una amanida de ceba tendra i olives negres d'aragó i un bon ví negre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1335 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.