Pastis de peus de porc amb escalibada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pebrots vermells
- 2 alberginies
- 2 peus de porc
- Oli, sal i pebre negre.
6 racions
Utensilis
1 motllo cake (son rectangulars, d'uns 15 cm. De llarg i 4 dits de fons aprox.
Elaboració
Escalibem els pebrots i alberginies.
Els peus de porc els bullim al gust.
Les hortalices escalibades las preparem en tires i salpebrem al gust.
Els peus de porc li treiem els ossos i trocegem
Posem dins del motllo una capa de peus de porc, a sobre una capa de escalibada, una altra de peus, una altra de escalibada, i així fins dalt. Ho reomplim fins dalt del aigua de bulli els peus i ho dixem refredar a la nevera.
Quan esta fred es desmotlle i es pot tallar al gruix que volgueu, un rajolí d'oli d'oliva i servir. Es pot menjar com primer plat, o aperitiu.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2187 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.