Rosquilles de vi moscatell

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

En una paella o cassó fregim l'oli, quan vegem que comença a fumejar ho retirem i ho deixem refredar.
En un bol posem la farina i l'oli que ja estarà fred i ho barregem, afegim el vi dolç, el anís, el sucre, la canyella, el sèsam (jo ho vaig torrar amb una paella antihaderent) i la ralladura de llimona, ho barregem tot fins obtenir una bola de massa.
En aquest moment col·locarem la nostra bola de massa damunt d'una taula o del marbre i estirarem fins a tenir aproximadament un centímetre de gruix i amb ajuda d'un got petit i un aparell d'aquests de treure el cor de pomes anirem fent cercles, amb el got farem els cercles grans i amb l'utensili de treure el cor de les pomes el cercle central, formant les rosquilles fins a acabar amb la massa.
En la safata del forn col·locarem paper vegetal i les rosquilles, ho posarem al forn prèviament escalfat a 180ª durant 20-25 minuts fins que vegem que estan daurades.
Una vegada transcorregut el temps les traurem del forn i encara calentes les arrebossarem en sucre glass, les deixem refredar i a menjar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se