Fideus amb sardines

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

Elaboració

Netejar les sardines
picar ben fi la cabeça d'alls i el julivert
ratllar els tomàquets
1 En una cassola,amb l'oli ben calent, fregir les sardines senceres, salades i enferinades,1 minut, retirales i reservar-les
2 En una part del mateix oli,sofregir-hi l'all i julivert
3 Afegir-hi el tomàquet i prosseguir la coció a foc lent,ha de confitar 10 minuts ,abocar-hi la copa de xerès i deixar reduir,5 minuts
4 Tirar-hi els fideus, sofregir-los,afegir-hi 1 litre d'aigua bullent,salar i deixar coure 5 minuts .Apartar del foc
5 Incorporar.hi les sardines tan bon punt surt la cassola del foc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se