Fideus amb sardines
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Ingredients
- 20 Sardines de bona mida
- 1 cabeça d'alls,julivert
- 6 tomàquets madurs
- 1 copa de xerès sec
- 400 gr.defideus del núm.2
- 100 ml. 0li d'oliva,sal,farina
- 1 litre d'aigua mineral
Elaboració
Netejar les sardines
picar ben fi la cabeça d'alls i el julivert
ratllar els tomàquets
1 En una cassola,amb l'oli ben calent, fregir les sardines senceres, salades i enferinades,1 minut, retirales i reservar-les
2 En una part del mateix oli,sofregir-hi l'all i julivert
3 Afegir-hi el tomàquet i prosseguir la coció a foc lent,ha de confitar 10 minuts ,abocar-hi la copa de xerès i deixar reduir,5 minuts
4 Tirar-hi els fideus, sofregir-los,afegir-hi 1 litre d'aigua bullent,salar i deixar coure 5 minuts .Apartar del foc
5 Incorporar.hi les sardines tan bon punt surt la cassola del foc.
Comparteix aquesta recepta: