Pastís de pastanaga

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es mescla el sucre, l'oli i els ous un per un. Es passa la farina, el llevat, la sal i el bicarbonat per un sedàs i s'uneix a la preparació anterior.
S'incorporen les pastanagues, les panses i les nous.
Es col.loca tot dins un motlle de "plumcake" que s'haurà untat i enfarinat i s'enforna a temperadura moderada (175ºC) durant 45 minuts aproximadament o fins que es comenci a separar dels costasts del motlle.
Es prova amb una agulla de calça si està llest. Quan l'agulla surti neta, serà el moment d'apagar el foc i de deixar que reposi.
És un pastís molt saborós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se