Pastissets de Tortosa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

16 racions

Elaboració

Partir la carabassa. Treure las llavors i tallar-la a trossos; posar-la a coure en una olla amb aigua freda fins que la cobreixi, ferla bullir uns vint-i-cinc minuts, escorre-la, esmicola i pesar-la.
Tornar a coure la carabassa amb el suc de la llimona i la ratlladura de la pell, la bran-queta de la canyella i sucre ( 800 gr. per quilo de polpa ) bullir uns 45 minuts, destapada per que quedi mes espessa.
Pasta
Mentre preparar la pasta dels pastissets.
En un bol batre el ou amb el sucre amb una espàtula de fusta, afegir el aiguardent el oli i el últim la farina tamisada; treballar-la una mica i passar-la al marbre per treballar-la mes amb les mans, fins que quedi una massa fina i homogènia.
Dividir la massa en petites boletes i treballar-les fins que tinguin elasticitat.
Sucar dos papers de folio i en un de ells posar una boleta de massa, tapar amb el altre paper i aplanar, forma un disc de pasta del diàmetre desitjat.
Farcir una part del disc amb cabell de àngel, doblegar i fer un cordonet amb els dits per que no surti el farcit.
Pres calfar el forn a 200 ºC, i coure uns 20 minuts.
Al treure-ls del forn, espolsar-los amb sucre.
Si no han quedat prou torrats es poden gratinar.

1h 30min

Notes

(Si es voleu estalviar tot el procés de elaboració del cabell de àngel, podeu comprar-lo ja fet )
Les carabasses es poden trobar a la tardor, una carabassa dona per molts pastissets, jo quan la faig la congelo amb petites carmanyoles i en tinc per tot el any.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se