Fideuà de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Trossejem la sèpia a trossets petits. Treiem l'espina de la cua de rap, i el tallem a daus petits.Passem per la paella les gambes i les cloïsses i retirem. Alhora posem a bullir el brou. En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba picada i l'all, i hi afegim la sèpia perquè es vagi fent.Hi tirem un raig generós de conyac. Quan la ceba agafi color, hi afegim el tomàquet, un parell de minuts de cocció i hi afegim el trossos de rap, quan veiem que el tomàquet ja està cuit, hi afegim els fideus, i els barregem bé amb el sofregit i el peix, durant un parell de minuts perquè agafin substància. Hi tirem el fumet de peix i deixem que absorbeixi l'aigua (de 8 a 10 minuts segons els fideus).Rectifiquem de sal i pebre. Quan manca poc perquè estiguin cuits, posem a sobre les gambes i les cloïsses. Deixeu reposar tres minuts tapat amb un drap. I a menjar!!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se