Troncs de carbassó amb gambes
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres o quatre carbassons
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- ½ kg. gambes
- ½ kg. variat de bolets
- Formatge ratllat
- Mantega
Elaboració
Renta el carbassons i talla’ls amb troncs d’uns 4 centímetres aprox. Buida’ls una mica i guarda-ho.
En una paella posa una mica d’oli i sofregeix les gambes, guarda-les a banda. Quan estiguin fredes pela-les i talla-les petitones.
En el mateix oli sofregeix la ceba ratllada, afegeix el tomàquet rallat , sense llavors, i a continuació incorpora els bolets tallats petits i el carbassó que has guardat. Fes coure tota aquesta farsa. Afegeix sal i una mica de pebre. Quan ja esta cuit posa-hi les gambes i fes-hi un parell de tombs.
Amb tot això farceix els carbassons. Posa formatge i mantega i gratina’ls al forn
Comparteix aquesta recepta: