Flam
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- ½ litre de llet
- 4 ous
- Sucre (una cullerada de sopa per ou)
- La pell ratllada d’un quart d’una llimona
- I sucre per fer el caramel.
4 racions
Elaboració
. Batrem els ous en un bol i hi afegirem la llet, el sucre i la llimona ratllada, i ho barrejarem tot (tots els ingredients els hi posarem freds)
· Agafarem el motllo on hi volem fer el flam, i hi tirarem una mica de sucre i ho posarem un moment damunt del foc, fins que el sucre es caramel·litzi.
· Omplirem el motllo amb la barreja i el taparem amb paper d’alumini.
· Posarem el motllo dins una cassola amb un parell de dits d’aigua freda, la taparem i la posarem al foc de 15 a 17 minuts.
· Traurem la cassola del foc i deixarem refredar el flam a la mateixa cassola destapada i amb la mateixa aigua.
· Quan estigui fred, el podem posar unes hores a la nevera.
· Ja el podrem desemmotllar i posa’l al plat per servir-lo.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1910 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.