Amanida d'arròs i fruits secs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 g d'arròs llarg
- 3 Kiwi
- 2 taronges
- 2 grapats de nous palades
- 2 grapats de panses sense pinyol
- 1 grapat de pinyons
4 racions
Elaboració
En una olla amb aigua abundant i posem una mica de sal i es prem que bulli.
Hi afegim l'arròs, i un cop torni a bullir el tindrem el temps que ens indiqui el paquet.
A part, tallarem a trossos petits els kiwis, les taronges o en el seu lloc es poden utilitzar altres fruites.
Un cop s'ha acabat de bullir l'arròs,s'escorre i es posa en una plata.
Es deixa refredar un temps.
Quan ha passat un temps i l'arròs s'ha refredat s'afegeixen les fruites. Es posa una estona a la nevera.
Després es posen les nous, panses i pinyons.
Es prepara una salsa rosa amb un ou, oli d'oliva i quetxup.
En el moment de servir s'afegeix la salsa i ja es pot servir.
1h
Notes
Es poden utilitzar d'altres fruites.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2696 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.