Lioneses

Categoria:

Ingredients

Per la pasta:

Per la crema:

Elaboració

Elaboraciò de la pasta:

Fer bullir l'aigua amb la mantega i la sal.
Afegir de cop la farina quan bulli l'aigua i la mantega estigui desfeta.
Treure del foc i canviar a un bol.
Quan perdi una mica de calor afegir els ous de mica en mica.
Ficar en una màniga i fer les peces en una llauna lleugerament engreixada amb oli o mantega.
Coure a 220ºC.

Elaboració de la crema:

Bullir la llet amb la canyella.
Colar.
Barrejar amb els altres ingredients i tornar el foc fins que arrenqui el bull tot remenat.
Abocar en un recipient net.
Diexar-la refredar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se