Lioneses
Categoria:
Ingredients
Per la pasta:
- 150 g de farina
- 150 g aigua
- 100 g de mantega
- 3 o 4 ous
- Sal
Per la crema:
- 500 g llet
- Canyella
- 60 g rovells
- 100 g sucre
- 40 g micena
Elaboració
Elaboraciò de la pasta:
Fer bullir l'aigua amb la mantega i la sal.
Afegir de cop la farina quan bulli l'aigua i la mantega estigui desfeta.
Treure del foc i canviar a un bol.
Quan perdi una mica de calor afegir els ous de mica en mica.
Ficar en una màniga i fer les peces en una llauna lleugerament engreixada amb oli o mantega.
Coure a 220ºC.
Elaboració de la crema:
Bullir la llet amb la canyella.
Colar.
Barrejar amb els altres ingredients i tornar el foc fins que arrenqui el bull tot remenat.
Abocar en un recipient net.
Diexar-la refredar.
Comparteix aquesta recepta: