Cigrons amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Vinagreta:

4 racions

Elaboració

Posem en un bol els cigrons cuits, amb el bacallà esqueixat .
Netegem els pebrots, pelem la ceba, ho trossegem i, ho passem tot per la picadora, vigilant que no quedi com si fos puré .
Afegim aquesta barreja dels pebrots i la ceba triturada ,en el bol on tenim ja els cigrons i l'esqueixada.
En un recipient a banda, posem les 12 cullerades d'oli, les 5 de vinagre de xerès i 1 de vinagre de mòdena , el pèssic de pebre negre, el pèssic de sal ; ho barregem amb el minipimer i ho aboquem al bol , tot remenant amb una cullera de fusta perquè quedi ben homogèni i, si ens agrada ben fresquet, ho posem a la nevera una estoneta .

Notes

Si teniu temps de deixar cigrons en remull el dia abans , surt més econòmic. Per si fos del vostre interés, us comento que coc els cigrons de 2 maneres diferents.

La de sempre, esperar que l'aigua estigui bullint, per posar-hi els cigrons esbandits de l'aigua en que han estat en remull , fins que estiguin cuits.

O bé, una vegada que l'aigua estigui bullint i es posen els cigrons, deixar-los bullir 5 minuts, apagar el foc o retirar l'olla (segons cuineu en gas o vitroceràmica) i deixar-los reposar 15 minuts. Encabat, esbandir-los amb aigua bullint i tornar-los a posar a l'olla o el cossi amb aigua bullint, fins que estiguin cuits.

Si no disposeu de temps per coure cigrons, us recomano d'utilitzar d'envasats , sempre Bio.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: