Amanida de pasta amb alberginia, formatge i salsa d'oliva

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per la salsa d'oliva :

4 racions

Elaboració

Bull els fusili en una olla gran segons les instruccions del paquet, o fins que estiguin al dente. Escorre i refreda amb aigua de la aixeta, escampa sobre una safata per enfornar i deixar assecar, sense cobrir.
Talla per la meitat longitudinalment el pebrot verd i el vermell, treu les llavors i nervis blancs, renta les meitats dels pebrots i col-oca, amb el costat tallat cap avall en una graella i posa al forn prees-calfat, cou fins que a la pell es formin ampolles. Col-oca en una bossa de plàstic i deixa que es refredi, retira la pell i talla a tires gruixudes.
Escalfa el oli de gira-sol en una paella. Afegeix l'all i l'albergínia i fregeix ràpidament, donant voltes constantment. Treu del foc i col-oca en un bol gran.
Cuina els carbassons 1-2 minuts al vapor, que estiguin al dente i posa'ls en el bol amb l'albergínia.
Col-oca les olives, sense pinyols, en el processador d'aliments i pica fins que quedi una pasta ben fina, aboca lentament l'oli d'oliva, i segueix triturant fins a obtenir una pasta suau, afegeix el vinagre i assaona amb sal i pebre negre acabat de moldre.
Barreja en el bol els fusili, pebrot, albergínia, carbassó, tomàquet, julivert i barreja be i assona amb sal i pebre si es necessari.
Posa la mescla als plats, escampa el formatge feta pel damunt i ruixa amb la salsa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se