Pollastre amb poma
Ingredients
- 2 Petxugues de Pollastre
- 1 Ceba Gran
- 1 Poma
- 1 Nata (250gr.)
- 1 Sal
- 1 Pebre
- 1 Oli
Elaboració
Lo primer que em de fer és trossejar la petxugues a dauets petits,després els
salpebrem i els passem per la paella.
A part en un altre paella coem la ceba previament tallada a troçets molt petits
i també la poma que la tallarem a lamines primetes, primer possarem al foc la ceba
ja que li costa més coures,i quan veiem que ja esta quasí cuita li afegirem la poma.
Quant tinguem la ceba i la poma cuita la possarem a la cassolà amb el pollastre hi
ho courem tot junt un prell de minuts per que la poma deixi de acabar de treure el
suc i el pollastri ho empapi,per acabar hi abocarem la nata i ho deixarem coure tot
uns 5 minuts a foc mig-lent.
Comparteix aquesta recepta: