Pollastre amb poma

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Lo primer que em de fer és trossejar la petxugues a dauets petits,després els
salpebrem i els passem per la paella.
A part en un altre paella coem la ceba previament tallada a troçets molt petits
i també la poma que la tallarem a lamines primetes, primer possarem al foc la ceba
ja que li costa més coures,i quan veiem que ja esta quasí cuita li afegirem la poma.
Quant tinguem la ceba i la poma cuita la possarem a la cassolà amb el pollastre hi
ho courem tot junt un prell de minuts per que la poma deixi de acabar de treure el
suc i el pollastri ho empapi,per acabar hi abocarem la nata i ho deixarem coure tot
uns 5 minuts a foc mig-lent.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se