Pizza amb pasta de full

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Estireu una mica la pasta de full. Feu-li un marc d'un cm tot al voltant amb la punta d'un ganivet.
En un cassó amb una mica d'oli, feu un sofregit amb la ceba picada fina, quan estigui tova, poseu-hi el bacó.
Deixeu-ho coure una estona més. Afegiu-hi el tomàquet ratllat, deixeu-ho coure fins que perdi l'aigua del tomàquet. Poseu-hi una mica d'orenga i remeneu-ho tot.
Aboqueu-ho damunt de la pasta de full, que no arribi al marc, ja que aquest al no tenir pes, pujarà més.
Poseu-hi les rodanxes de salsitxes per damunt de tot, ben escampades.
Escampeu-hi el formatge ratllat i per últim les olives.
Poseu-ho al forn a 200ºC durant 20 minuts, passats aquest gratineu-la per que es quedi daurada per damunt.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se