Filets de pit de pollastre farçits de prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posar 1 o 2 prunes al filet, enrotllar i fixar amb un escuradents.
enfarinar amb la maizena i daurar amb oli d'oliva, reservem.
En el mateix oli daurar la ceba molt picada, afegir la tomata, deixem coure, i tirem el raig de ratafia.
Fem la picada amb l'all les ametlles i maries, la posem a la cassola amb una mica de brou o aigua mineral.
Deixem fer xup-xup fins que la carn estigui tova.
El que acompanya millor aquest plat son els bolets

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se