Pastis de plàtans

Categoria:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pelar i t rossegar els plàtans,amb una paella saltejar els plàtans amb la mantega.
Remenar 2 minuts i afegir la canyella, retirar del foc i aixafa amb una forquilla.
En un bol afegir la mantega el sucre la llet i el ou remene i afegeix la farina la sal i la lleva dura fen una massa.
Afegim els plàtans i remenen be.
En un motlle posen la massa posen al forn 20 minuts a 180º.
Deixa refreda des molla i posa-li el sucre glas.

20min

Notes

Mestres fas la massa prec alfa el forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se