Sopa d'espinacs i ou dur

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piquem les cebes i les sofregim amb l'oli calent durant 15 minuts a foc suau junt amb els porros tallats a rodanxes.
afegim el brou, les patates a daus i els espinacs, deixem coure 15 minuts mes.
Posem un xic d'oli a la paella i daurem els pinyons i els all tallats a lamines, sense que es cremin
Afegim a l'olla
Agafem un cullerot de brou i desfem la cullerada de farina, afegim a l'olla deixem 5 minuts i ja podem servir
L moment de servir posem un ou dur partit per la mitad

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se