Sopa d'espinacs i ou dur
Ingredients
- 1/4 de kg. d'espinacs congelats
- 2 cebes
- 1 litre de brou de verdures
- 1 cullerada de farina
- Un grapat de pinyons
- 2 grans d'all
- 2 porros
- 2 patates
- 4 ous durs
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració
Piquem les cebes i les sofregim amb l'oli calent durant 15 minuts a foc suau junt amb els porros tallats a rodanxes.
afegim el brou, les patates a daus i els espinacs, deixem coure 15 minuts mes.
Posem un xic d'oli a la paella i daurem els pinyons i els all tallats a lamines, sense que es cremin
Afegim a l'olla
Agafem un cullerot de brou i desfem la cullerada de farina, afegim a l'olla deixem 5 minuts i ja podem servir
L moment de servir posem un ou dur partit per la mitad
Comparteix aquesta recepta: