Crema de nata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Encendrem el forn a 150º
Calentem la nata amb la vainilla, quant comenci a bullir, la retirem del foc la tapem i deixem reposar 15 minuts.
Retirem la vainilla.
Barrejem en un bol els rovells i el sucre, afegim a la nata i batem (amb batidor manual)
Posem la crema en 4 bols (que puguin anar al forn)
Els posem a coure al bany maria uns 30 minuts.
Els deixem refredar.
Al moment de servir posem sucre pel damunt i el cremem .

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se