Goulash de llamineres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Hongria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

Trossegem les verdures,i tallem el bacó fumat a trossets petits. Sofregir tot junt en una cassola (jo la faig servir de fang refractari), i un cop dorada la verdura i el bacó, ho escurrim bé, i ho reservem. Tallem la carn a daus, i la salpebrem. La dorem en el mateix oli que hem fet servir abans. Afegim la farina, el conyac, el puré de tomàquet, i el sofregit de verdures. Ho deixem coure a foc suau, fins que la carn estigui tendre. Si durant la cocció veiem que queda massa seca la carn, hi afegim una mica més de caldo. Si agrada la salsa suau, sense trobar trossos, el suc i la verdura ho passem pel colador xinès, i ho tornem a afegir a la carn.

1h 30min

Notes

Recomano un bon vi negre amb cos per acompanyar aquest plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se