Peus de porc amb gambes

Categoria:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli sofregiu una mica les gambes. Reserveu-les.
Amb el mateix oli feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets ratllats, tot ben picat.
A continuació afegiu-hi la farina; remeneu-la bé perquè es cogui. Regueu-ho amb el vi i una mica del caldo escollit. Deixeu-ho coure.
Fregiu el pa.
A la cassola del sofregit, tireu-hi els peus de porc i deixeu-los coure uns 10 minuts. Poseu-hi una cullerot de caldo.
Afegiu-hi les gambes i una picada feta amb les ametlles, el pa fregit, els alls i la xocolata, tot deixatat amb una mica de caldo.
Tasteu el punt de sal.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se