Arròs amb butifarra i ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per 4 persones:

4 racions

Utensilis

Caçola

Elaboració

Posem els bolets amb 100 gr d'aigua en remull, al menys 2 hores.
En una caçola fregim amb una mica d'oli, les botifarres a troçets, la costella petita, reservem.
Fem un sofregit amb l'all, la ceba, el pebrot i finalment la tomaca. Ha de quedar molt fregit. Afegim els bolets i la carn que teniem reservat.
Afegim l'arròs i el caldo, cuinem 20 minuts i ja està.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se