Cupcakes de taronja amb trufa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pel pastisset:

Per la trufa:

18 racions

Elaboració

PASTISSET:

1: En un bol posem els ous, el sucre i la mantega pomada. Ho batem fins que quedi una mena d'espuma.
2: Barregem la llet, el suc i la ratlladura de la taronja, el llevat i la farina ben tamisada. Ho afegim a la mescla anterior i continuem batent fins que la textura sigui similar a una crema.
3: Omplim els motlles (de paper, de silicona o els que tinguem) fins a ¾ de la seva capacitat.
4: Es cou al forn durant uns 20 minuts aproximadament a 160ºC. Un cop cuits els deixem refredar (fora del forn)

TRUFA:

1: Escalfem la nata sense que arribi a bullir.
2: Hi afegim la xocolata trossejada i ho remenem fins que es desfaci del tot.
3: Una vegada s'ha refredat muntem la trufa (sí, si volem la podem provar però amb coneixement que n'ha de quedar pels pastissets)

PASTISSET + TRUFA:

1: Posem la trufa dins la mànega pastissera i cobrim els pastissets.
2: Els decorem com ens vingui de gust.
3: Ara sí, ja ens els podem menjar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se