Brownie de xocolata i nous

Categoria:

Ingredients

Crema anglesa per acompanyar:

Elaboració

Fondre la mantega i la cobertura de xocolata al bany maria.
Barrejar els ous sencers amb el sucre. I desprès barrejar-ho tot junt.
Barrejar la farina tamisada a poc a poc i afegir les nous.
Abocar-ho en un motlle rectangular i posar-ho al forn a 180º, 30 minuts aproximadament.

Crema anglesa per acompanyar:

La llet amb la pell de la llimona i la vainilla al foc i posar-la a punt de bullició.
Barrejar el sucre amb els rovells.
Colar la llet i abocar-la sobre la barreja sense deixar de remenar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se