Brownie de xocolata i nous
Categoria:
Ingredients
- 250 gr mantega
- 120 gr de cobertura de xocolata
- 300 gr de sucre
- 4 ous
- 175 gr de farina
- 100 gr de granet de nous
Crema anglesa per acompanyar:
- 1 l. llet
- 4 rovells d'ous
- 150gr de sucre
- Un pols de sucre de vainilla
- L pell d'una llimona.
Elaboració
Fondre la mantega i la cobertura de xocolata al bany maria.
Barrejar els ous sencers amb el sucre. I desprès barrejar-ho tot junt.
Barrejar la farina tamisada a poc a poc i afegir les nous.
Abocar-ho en un motlle rectangular i posar-ho al forn a 180º, 30 minuts aproximadament.
Crema anglesa per acompanyar:
La llet amb la pell de la llimona i la vainilla al foc i posar-la a punt de bullició.
Barrejar el sucre amb els rovells.
Colar la llet i abocar-la sobre la barreja sense deixar de remenar.
Comparteix aquesta recepta: