Platillo

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de ferrocolat,un morter per la picada i una cullera de fusta.

Elaboració

Preparem tota la carn a trossos. Posem una cassola al foc amb una mica d´oli i posem a fregir la carn i quant sigui rossa la retirem i reservem en un plat. Posem a la mateixa cassola a fer un sofregit amb ceba i tomata .Després afegim la carn i posem un got d´aigua i un de conyac i deixem coure una estona. Mentrestant farem la picada i la tindrem a punt. Quant veiem la carn força cuita ,serà el moment d´afegir els bolets a trossos i la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció. Farem una sacsejada la cassola i deixarem fer una estoneta mes i estarà punt.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se