Platillo
Ingredients
- Conill-Pollastre-Botifarra crua-Salsitxes-Mandonguilles-Costell-Bolets variats-Ceba-Tomata-Sal-Aigua-Conyac-
- La Picada: All-Julivert-Sal-Pebre-Ametlles torrades-Galeta o pa fregit-Pinyons-
Utensilis
Una cassola de ferrocolat,un morter per la picada i una cullera de fusta.
Elaboració
Preparem tota la carn a trossos. Posem una cassola al foc amb una mica d´oli i posem a fregir la carn i quant sigui rossa la retirem i reservem en un plat. Posem a la mateixa cassola a fer un sofregit amb ceba i tomata .Després afegim la carn i posem un got d´aigua i un de conyac i deixem coure una estona. Mentrestant farem la picada i la tindrem a punt. Quant veiem la carn força cuita ,serà el moment d´afegir els bolets a trossos i la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció. Farem una sacsejada la cassola i deixarem fer una estoneta mes i estarà punt.
Comparteix aquesta recepta: