Crema de carbassó

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Netegem, pelem i trossegem els carbassons els trumfos i la ceba.
Posem una cassola a foc mitjà amb un bon raig d'oli. Posem asofregir, els carbassons els trumfos i la caba ja tallats a daus. Remanem perquè no se'ns cremi, salpebrar.
Acontinuació afegirem l'aigua i ho deixerem que bulli aproximadameent 20 minuts.
Afegir-hi un raget de llet i el formatge, continuar la coccio només i minut més, rectificar de sal i triturar. Servir-la freda o calenta per decorar amb formatge rallat i un fil d'oli d'oliva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se