Pit de gall dindi amb prunes

Ingredients

  • 500grs de pit de gall dindi
  • 200grs de tomaquet
  • 1 seba
  • 300ml de vi dolç
  • 100grs de prunes sense os
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Macerar les prunes amb el vi dolç la nit abans, pelar la seba i tallar-les a juliana i reservar-les.
Calentar el oli amb una casola gran i dorar els pits de gall dindi per tots cantons, salpebrar i afegir la seba i ofegar -la, remoure
una mica i afegir el vi dolç amb un colador per que no caiguin les prunes al foc, fins que s'evapori el alcohol.
Afegir els tomaquets pelats itriturats i 20 minuts a foc baix afegir una mica d'aigua si fos necessari, incorperem
les prunes i deixem 10 minuts més.
Finalment treiem els pits de gall dindi i els tallem a rodanxes i sevir amb la salsa.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2933 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Cristina Escobedo Juny diu:
Grácies per seguir -me soc una iaia 70anys i no se molt de és presarme en catalá fa poc que fans
informática moltes grácies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: