Pit de gall dindi amb prunes
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500grs de pit de gall dindi
- 200grs de tomaquet
- 1 seba
- 300ml de vi dolç
- 100grs de prunes sense os
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Macerar les prunes amb el vi dolç la nit abans, pelar la seba i tallar-les a juliana i reservar-les.
Calentar el oli amb una casola gran i dorar els pits de gall dindi per tots cantons, salpebrar i afegir la seba i ofegar -la, remoure
una mica i afegir el vi dolç amb un colador per que no caiguin les prunes al foc, fins que s'evapori el alcohol.
Afegir els tomaquets pelats itriturats i 20 minuts a foc baix afegir una mica d'aigua si fos necessari, incorperem
les prunes i deixem 10 minuts més.
Finalment treiem els pits de gall dindi i els tallem a rodanxes i sevir amb la salsa.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2933 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.