Gelat de stracciatella
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 ml nata per muntar
- 175 ml llet
- 100 g sucre
- 75 g trossets de xocolata
- 1 cullerada mel
- 1 culleradeta sucre avainillat
6 racions
Utensilis
Geladora (opcional)
Elaboració
1. En un pot posar la nata, la llet, el sucre i la vainilla. Remenar bé i escalfar sense que arribi a bullir.
2. Retirar del foc i afegir la mel fins que es dissolgui.
3. Deixar refredar i després posar a la nevera durant 1 hora.
4. Posar la barreja en l'heladera (recordeu que ha d'haver estat al congelador 24 hores abans) i quan estigui a punt d'acabar afegir els trossets de xocolata.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1710 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.