Barquetes de carabasso farçides de tonyina
Ingredients
- 4 carabassons mitjans
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 5 cullerades de salsa de tomaquet cassolana
- 3 llaunes de tonyina escorreguda del seu oli
- Formatge ratllat
- Oli d'oliva
Elaboració
Tallen el tros de la part de dalt dels carabassons (la mes prima)
Tallem per la mitad i els buidem, queden unes barquetes
Els posem al microones amb un xic de sal de 2 a 3 minuts per carabasso,i els posem a la plata del forn
En una paella amb un xic d'oli i fregim la ceba i l'all tallat molt petit, els trossos de carabassons els tallarem a dauets molt petits i els courem amb la ceba.
Quant ja estigui tou afegim la salsa de tomaquet, donem unes voltes i quant tot estigui cuit, tanquem el foc i afegim la tonyina, remenem i farçim els carabassons.
Posem formatge ratllat pel damunt i gratinem
Notes
Es pot cambiar la tonyina per gambes
Comparteix aquesta recepta: