Conill agredolç amb dàtils i arbequines

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un batedor de varetes

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua bullint, escaldem durant cinc minuts, els dàtils i els pinyons, i ho reservem. En un altre cassó, posem: la mel, el ví blanc, i el vinagre, i a foc ben baix, amb l'ajud del batedor de varetes, anem remenant, fins que tenim una barreja homogènea, i ho reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill salpebrat, juntament amb: la ceba, els alls, el llorer, i la farigola. Quant tot plegat és mig fregit, afegim la barreja de la mel, el ví i el vinagre, i deixem que cogui a foc baix. Si cal, afegim una mica d'aigua que ens cobreixi una mica el conill, i deixem coure fins que el conill és gairebé tendre.
Seguidament, afegim: els dàtils, els pinyons, i les olives arbequines, i ho deixem coure tot plegat, uns quinze minuts més abans de corregir-ho de sal, i treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se