Puré de baies de saüc amb patates cuites
Ingredients
- 1 cullerada de farina
- 50 g de mantega
- 500 g de baies de saüc (ara a la tardo es el tems)
- 1,5 dl de vi negre
- 2 cullerades de sucre
- ½ cullereta de sal
- 700 g de patates, per exemple, Charlotte, peladas i tallades en trossos
- Mantega per saltar
- ½ cullereta de sal
- 40 g de mantega freda a trossos
Elaboració
Per el puré de saüc torra la farina fins que tingui un color daurat clar, afegeix les baies de saüc, remena i porta a ebullició, afegeix el vi negre, el sucre, la sal i cuina tapat durant 15 minuts.
Fregeix lleugerament les patates en mantega, i cobreix amb aigua, afegeix la sal i cou durant uns 20 minuts. Aboca l'aigua, i afegeix mantega a les patates.
Serveix el puré de baies de saüc amb les patates cuites i un tros de formatge dels Alps Vallesans
Comparteix aquesta recepta: