Puré de baies de saüc amb patates cuites

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per el puré de saüc torra la farina fins que tingui un color daurat clar, afegeix les baies de saüc, remena i porta a ebullició, afegeix el vi negre, el sucre, la sal i cuina tapat durant 15 minuts.
Fregeix lleugerament les patates en mantega, i cobreix amb aigua, afegeix la sal i cou durant uns 20 minuts. Aboca l'aigua, i afegeix mantega a les patates.
Serveix el puré de baies de saüc amb les patates cuites i un tros de formatge dels Alps Vallesans


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se