Sopa de fredolics amb bicicletes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Colador fí

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim els fredolics ben nets, juntament amb la ceba picolada.
Reservem la meitat de Fredolics, i la resta juntament amb la ceba, els posem en una cassola fonda, amb el brou de pollastre. Quan arrenca a bullir, ho retirem del foc, passem la batedora elèctrica, i ho colem amb el colador fí.
Ho tornem a posar a l'olla, i quan arrenqui el bull, afegim: la resta de Fredolics, ben picolats amb l'ajud d'un ganivet, i les bicicletes, tot remenant, perqué no s'enganxin.
Quan les bicicletes, siguin cuites al " dente ", corregim de sal, i tot seguit, ja les podrem servir a taula, en una sopera ben bonica.

40min

Notes

Aquesta sopa, si no és temps de Fredolics, la podem fer amb Gírgoles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se