Faves, pesols i carxofa
Categoria:
Estació:
Ingredients
- 250 gr Faves( congelades)
- 250 gr Pèsols (congelats)
- 2 Carxofes
- All tendre
- Ceba tendra
- 1 pastilla "avecrem"
Elaboració
En una cassola sofregir (que no es cremi) all tendre i ceba tendra tallat petit.
Quan està al punt afegir-hi els pèsols, les faves i la carxofa tallada en quatre parts cadascuna.
Remenar i afegir aigua amb la pastilla de caldo, que no arribi a cobrir-ho,ja som a temps d'afegir líquid.
Ho deixem coure tapat poc a poc fins que estigui tot cuit. Afegim la sal a mitja cocció. No ha de quedar amb massa suc.
Notes
Les quantitats dependren del gust de cadascú, si agrada més d'una cosa o d'una altra.
No s'ha d'escatimar l'all i la seba tendres perque hi donen molt bon gust.
Comparteix aquesta recepta: