Faves, pesols i carxofa

Categoria:
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una cassola sofregir (que no es cremi) all tendre i ceba tendra tallat petit.
Quan està al punt afegir-hi els pèsols, les faves i la carxofa tallada en quatre parts cadascuna.
Remenar i afegir aigua amb la pastilla de caldo, que no arribi a cobrir-ho,ja som a temps d'afegir líquid.
Ho deixem coure tapat poc a poc fins que estigui tot cuit. Afegim la sal a mitja cocció. No ha de quedar amb massa suc.

Notes

Les quantitats dependren del gust de cadascú, si agrada més d'una cosa o d'una altra.
No s'ha d'escatimar l'all i la seba tendres perque hi donen molt bon gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se