Taronja sanguina amb gelat de vainilla
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 taronges sanguines
- 8 boles de gelat de vainilla
- Sucre
- Aigua
- Gran Marnier etiqueta vermella o un licor de taronja
Elaboració
Primer farem un almívar, amb una mica d’aigua i sucre, tot seguit el suc de una taronja, i l’afegirem de mica en mica a l’almívar, i hi posarem la pell d’una taronja tallada molt petita, ho deixarem reduir, un cop reduït deixarem refredar l’almívar de taronja.
Pelarem les taronges i les tallarem a rodanxes molt fines, les posarem al plat i les amanirem amb un raig de licor, deixarem adobar una mica, passada una estona farem unes boles de gelat de vainilla i les posarem sobre la taronja tallada, després regarem cada bola gelat amb una cullerada de reducció de taronja.
Comparteix aquesta recepta: