Potatge de llenties amb xoriç, patates i bledes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una sopera de porcellana, ben bonica.

Elaboració

En una cassola fonda, amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els porros, el xoriç, i les fulles de bledes ben netes, picolades amb l'ajud d'un ganivet.
Seguidament, afegim l'aigua i les llenties, que haurem tingut en remull, unes tres hores.
Posem el foc a mitja potencia, i quan les llenties són mig cuites, corregim de sal, i afegim les patates, i les fulles de llorer.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són mig rossos, afegim una cullerada de pebre vermell, i sense deixar que es cremi, ho afegim a la cassola amb les llenties.
Deixem que tot plegat es cogui, i ja ho podrem servir a taula, en una sopera ben bonica.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se