Potatge de cigrons amb mini-mandoguilles i pistons
Ingredients
- 200 grams de cigrons secs, per coure
- 30 mini-mandonguilles,( les podem fer nosaltres, o comprar fetes)
- Tres litres d'aigua mineral
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres porros
- Dues fulles de bleda,( sense el tronc)
- Farina
- 150 grams, de " pistons ", de mida mitjana,( pasta de sopa)
Utensilis
Una sopera de porcellana ben bonica.
Una cassola fonda
Elaboració
Primer de tot, el que farem serà bullir els cigrons, com explico a la meva recepta " potatge de cigrons, amb espinacs i bacallà ", i reservarem el brou de la cocció.
A part en una paella fregirem les mini-mandonguilles, passades per farina, i quan siguin rossetes, les reservarem damunt un paper de cuina.
En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregirem els porros i les fulles de bleda, ben picolats amb l'ajud d'un ganivet.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el brou de la cocció dels cigrons, a foc mitjà, i quan arrenqui a bullir, afegirem les mandonguilles i els pistons, tot remenant amb una espàtula, per tal que no s'enganxin els pistons.
Quan creiem que els pistons ja són cuits al nostre gust, corregim de sal, i ja ho podrem treure a taula, en una sopera ben bonica.
Comparteix aquesta recepta: