Potatge de cigrons amb mini-mandoguilles i pistons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una sopera de porcellana ben bonica.
Una cassola fonda

Elaboració

Primer de tot, el que farem serà bullir els cigrons, com explico a la meva recepta " potatge de cigrons, amb espinacs i bacallà ", i reservarem el brou de la cocció.
A part en una paella fregirem les mini-mandonguilles, passades per farina, i quan siguin rossetes, les reservarem damunt un paper de cuina.
En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregirem els porros i les fulles de bleda, ben picolats amb l'ajud d'un ganivet.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el brou de la cocció dels cigrons, a foc mitjà, i quan arrenqui a bullir, afegirem les mandonguilles i els pistons, tot remenant amb una espàtula, per tal que no s'enganxin els pistons.
Quan creiem que els pistons ja són cuits al nostre gust, corregim de sal, i ja ho podrem treure a taula, en una sopera ben bonica.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se