Paella mixta

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la picada :

8 racions

Elaboració

1.
posem oli com per fer un sofregit normal en una paella plana i gran a porproció dels comensals.. .
2.
Comencem fregint les gambes.. reservant en un plat..
3.
seguim amb la carn una mica salada.. que quedi ben feta sense pressa.. amb foc més aviat suau. A meitat cocció de la carn posem el pop i els crancs (cal calcula la cocció de tots els ingredients que sigui tot al maiteix temps)
Seguidament les verdures i el pebrot, quan aquest tot ben sofregit sense deixar de remenar.. . afegir la picada que prèviament haurem triturat tota junta. Quan aquest afegim l'arròs, encara al sofregit.. deixant uns minuts sempre amb foc suau sense deixar que s'agarre.. . Llavors afegirem el brou.. (sempre tres vegades el volum de l'arròs... si l'arròs ocupa un pot cal afegir gairebé tres de brou) és hora de posar el safrà en pols
5.
Repartir de manera bonica les gambes i el marisc i pujar la intensitat del foc que ara ha de ser fort..
6.
i en un quart d'hora ja estarà llista la paella.. si creuen que falta una mica de brou afegeixin i rectificà de sal.. sempre depèn de la classe d'arròs que posin.. .
7.
quan aquest deixar reposar cinc minuts..
8.
i si sobra per al dia següent tot aquesta mes bona.. .

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se