Cassola de Bròquil i verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja, renta i talla en petits florets de bròquil. Renta la pastanaga, talla per la meitat i talla a trossos en diagonal.
Pela, renta i talla la mitat de les patates a daus. Posa les patates restants en aigua freda.
Pela i pica la ceba.
Talla les salsitxes a rodanxes gruixudes.
Escalfa la mantega en una cassola gran.
Fregeix la ceba i la botifarra fresca. Afegeix les patates en cubs i les pastanagues, salteja breument.
Calenta 1 litre d' aigua i afegeix el brou. Cuina per uns 5 minuts. Ratlla finament les patates restants i afegeix juntament amb el bròquil al guisat, bull a foc lent durant altres 5 a 10 minuts.
Renta el julivert, espolsa’l, elimina l’aigua, asseca i pica’l ben fi.
Escampa el julivert en el guisat i assaona amb sal i pebre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se